Kundeservice

Velkommen til Soulpilots’ kundeservice
Vi er her for å hjelpe deg og vi setter stor pris på å høre fra deg om du har innspill eller tilbakemeldinger til oss. Generell informasjon om levering, betaling, retur og reklamasjon finner du ved å klikke på linkene til venstre.

Bestilling og levering
Soulpilots har ikke lager. Alle bestillinger av produkter fra APCO, Parajet og Air Conception bestilles og produseres etter kundens spesifikasjoner. Bestilling av standardvarer har normalt en leveringstid på 3 uker fra bestilling. Ved bestilling skal hele beløpet være betalt før bestillingen effektueres. Spesialbestillinger som eksempelvis egne farger ut over standardfarger kan ha en bestillingstid på opptil 3 måneder, men tar normalt 2 måneder.

Kontakt oss
Finner du ikke svar på det du lurer på er du velkommen til å kontakte oss. Vær vennlig å oppgi ordrenummeret ditt om henvendelsen gjelder en bestilling som du har gjort i nettbutikken. Da kan vi lettere og raskere hjelpe deg.

E-post: mail@soulpilots.no

Du kan også kontakte oss via Facebook! Følg Soulpilots på Facebook her: www.facebook.com/soulpilots.no

Soulpilots er et hobbyforetak. Tilgjengeligheten er derfor begrenset mellom 08.30 og 16.30. Vi ber derfor om at telefonhenvendelser til 950 50 555 legges til etter kl. 16.30. Sender du oss mail vil vi normalt svare samme dag. I helgene kan du ringe oss når du måtte ønske, men fortrinnsvis mellom kl. 9 og 21.

Med vennlig hilsen
Soulpilots
Trond Nyman Aarre

Hjelp

Følg oss

Logg inn eller Opprett en konto